אודות

השף קים גרימונט,

בוגר בית הספר "עונים" לטבחות,

למד אצל השף רפי יפת (כיום מפקח על לימודי הבישול מטעם משרד העבודה)
וכן עבר מספר הכשרות קולינריות בארץ ובעולם.
במהלך דרכו צבר ניסיון רב בעולם הבישול במסעדות ומלונות מובילים.
ובכלל זאת במסעדת "הברבור" בבריסל בעלת 2 כוכבי מישלן, מסעדת ג'ינג'ר אילת, דניאל הרצליה, רויאל ביץ' אילת ועוד.
בעשור האחרון וכיום מלמד באוניברסיטת בן גוריון אילת – ביה"ס הבינלאומי למלונאות ותיירות במגמת טבחות.
בנוסף לכך מעביר מגוון סדנאות בישול ואפייה.